Wednesday, December 07, 2022
   
Text Size
Login
 • Έναρξη εβδομαδας του Εrasmus + στο σχολείο μας!!!

  Το σχολείο μας σήμερα υποδέχεται τους μαθητές και τους καθηγητές απο 6 Ευρωπαικές χώρες στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus +. Οι μαθητές θα φιλοξενηθούν απο παιδιά του σχολείου μας στα σπίτια τους και καθημερινά θα γινονται πολλές δραστηριότητες στο σχολείο αλλά και σε διάφορα σημεια του νησιού. Μουσικές, αθηλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες θα γίνουν στο σχολείο μας, στη φιλαρμονική του Σκριπερού αλλά και στους Βελονάδες. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα σας κοινοποιηθεί στη σελίδα μας αλλά και στη σελίδα μας στο facebook. Σας περιμένουμε όλους και όλες !!!   Read More
 • Το Γυμνάσιο

  Το Γυμνάσιο μας βρίσκεται στο βορειοδυτικό σημείο της Κέρκυρας στο χωριό των Περουλάδων δίπλα στη μαγευτική παραλία του Λογγά! Το σχολικό έτος 2014-2015 έχει 6 τμήματα συνολικά με 100 περίπου μαθητές και 10 καθηγητές! Καλως ορίσατε στο διαδικτυακό μας τόπο! Καλή πλοήγηση!  Read More
 • Ανακοινώσεις

  Δείτε τις ανακοινώσεις του Γυμνασιου Αμφιπαγιτών μεσα απο το μενού ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας ! Read More
 • Προστασία των Θαλασσών

  Το καλοκαίρι πέρασε αλλά για να μπορέσουμε να απολάυσουμε εμείς και οι επισκέπτες του νησιού μας το επόμενο πρέπει να φροντίζουμε τη θάλασσα και τις ακτές μας όλο το χρόνο ! Ας δούμε σε αυτή τη σελίδα πληροφορίες σχετικά με τι μπορούμε να κάνουμε.  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Ομιλία για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Published on Monday, 01 February 2016 11:36 Hits: 274

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

 

Ο κόσμος μας αλλάζει. Αυτό που εμείς θεωρούμε «ξένο» για τα παιδιά μας είναι η αληθινή πραγματικότητα. Το διαδίκτυο είναι μια τεχνολογία που εμφανίστηκε για να αλλάξει τη ζωή όλων μας. Εμείς από τη μεριά μας ως εκπαιδευτικοί οφείλουμε να ενημερώσουμε εσάς τους γονείς των παιδιών του σχολείου μας, για να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου. 

 

Την επόμενη εβδομάδα με αφορμή την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου το σχολείο μας διοργανώνει τη Δευτέρα 8-02-2016 και ώρα 9:45, μια 2ωρη ομιλία ? ενημέρωση ? συζήτηση με καλεσμένους όλους εσάς !

 

Ελάτε να ενημερωθείτε και να συζητήσουμε για το ασφαλέστερο μέλλον των παιδιών σας στον υπέροχο κόσμο του διαδικτύου!

 

Η ομιλία θα γίνει από τον κ. Σωτήρη Φωτίου, καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου μας.

 Δείτε το έγγραφο εδω

 

 

Εργασία για το CyberBullying

Published on Monday, 18 January 2016 11:55 Hits: 305

Δείτε την εργασία των μαθητών για το cyberbullying. Ενημερωθείτε για το cyberbullying και το bullying τόσο στο σχολικό περιβάλλον όσο και στο διαδίκτυο. 

 

 

 

Δείτε την εργασία των παιδιών εδώ .

Πολιτική Ορθής Χρήσης Διαδικτύου

Published on Monday, 18 January 2016 11:07 Hits: 16

Πολιτική Ορθής Χρήσης Διαδικτύου

 

Συμφωνώ με τους παρακάτω κανόνες του σχολείου μου για τη χρήση του διαδικτύου:

 

Θα χρησιμοποιώ το διαδίκτυο στο σχολείο μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και πάντα υπό την επίβλεψη κάποιου εκπαιδευτικού.

 

 • Δεν θα αναρτώ φωτογραφίες ή προσωπικές πληροφορίες μελών της σχολικής κοινότητας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους.

 • Δεν θα έχω πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους που θεωρούνται ακατάλληλοι για τους μαθητές ή το σχολείο. Σ΄ αυτούς περιλαμβάνεται οποιοδήποτε υλικό έχει σχέση με βία, ρατσισμό, ή ανάρμοστο περιεχόμενο ή οτιδήποτε άλλο ενοχλεί οποιοδήποτε μέλος της σχολικής κοινότητας. Αν έχω αμφιβολίες για οτιδήποτε θα απευθυνθώ πρώτα στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό. Για το σχολείο μας το σχολικό έτος 2015-2016 είναι ο καθηγητής Πληροφορικής κ. Σωτήρης Φωτίου.

 • Δεν θα λάβω μέρος σε διαδικτυακές συνομιλίες στο σχολείο, εκτός αν έχω ειδική άδεια από τον/την εκπαιδευτικό. Σε αυτή την περίπτωση θα συμπεριφέρομαι ευγενικά, ακόμα και αν οι συνομιλητές μου έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές μου.

 • Θα ενημερώσω αμέσως τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό αν συναντήσω κάτι στο διαδίκτυο που να με κάνει να μην αισθάνομαι άνετα.

 • Δεν θα συμφωνήσω να συναντήσω κάποιον που μου έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή που συνάντησα σε μια συνομιλία στο διαδίκτυο χωρίς να ενημερώσω τον γονέα / κηδεμόνα μου.

 • Η δημιουργία ψεύτικου προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι παράνομη. Παράνομη, είναι επίσης, η υποκλοπή κωδικών (passwords). Το σχολείο, διατηρεί το δικαίωμα να καταγγέλλει στην αστυνομία τέτοια περιστατικά.

 • Δεν θα χρησιμοποιώ αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης (π.χ. USB flash drive, CD-rom) στις συσκευές του σχολείου χωρίς την άδεια ενός εκπαιδευτικού. Πάντα πριν χρησιμοποιήσω μια συσκευή αποθήκευσης την ελέγχω με το Antivirus που είναι εγκατεστημένο στο υπολογιστή μου. Δεν εγκαθιστώ λογισμικά στους υπολογιστές του σχολείου χωρίς την άδεια του υπεύθυνου εκπαιδευτικού.

 • Δεν θα χρησιμοποιήσω το διαδίκτυο στο σχολείο για εμπορικούς σκοπούς, διαφήμιση, διαδικτυακές αγορές καθώς και για πολιτική κριτική.

 • Όταν χρησιμοποιώ πληροφορίες από το διαδίκτυο στις εργασίες μου αναφέρω τις πηγές μου.

 • Δεν θα χρησιμοποιώ ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook), για προσβολή και εκφοβισμό των συμμαθητών μου ή άλλων ατόμων.

 • Θα διατηρώ σε άριστη κατάσταση τον εξοπλισμό του σχολείου μου.

Δείτε το pdf 

Restore Default Settings

Login